dimarts, 28 de febrer del 2012

Novel·la negra + Humor = "Benson, un agent especial"


Després de fer una detenció aparentment no gaire important, l’agent especial Benson troba una nota que citava al seu arrestat a un dels clubs més coneguts de la ciutat. Sense dir res a ningú, en Benson acut a la cita desconeixent que està a punt de descobrir els plans del gàngster més perillós de Lugerville.

Una història plena d’acció des de la primera línia fins la última però no només això. La primera novel·la de David Barceló està dotada de quelcom especial que fa que el misteri i l’acció es converteixin en una comèdia espectacular amb referències musicals humorístiques incloses. Tant els seus personatges com la trama en que es veuen immersos tenen un punt irònic i humorístic que fan que aquest sigui un llibre especial, diferent a tots els altres del mateix gènere.

És per tant una obra totalment recomanable per passar una bona estona i per conèixer a aquest autor novell que posa el llistó molt alt amb aquesta primera obra. D'entrada sembla complicat combinar dos gèneres tan diferents com la novel·la negra i l'humor però Barceló aconsegueix mesclar els dos ingredients a la perfecció. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada