diumenge, 26 de febrer del 2012

"El Convidat" de Ryan Reynolds


Matt Weston és un agent de la CIA destinat a Sudàfrica per vigilar un pis franc. La seva feina és avorrida però tot canvia quan una nit, rep la visita del seu “convidat”, Tobi Frost, un ex-agent de la CIA que posseeix un secret molt perillós per la societat. A partir d’aquest moment, li tocarà protegir a Frost i es veurà embolicat en una trama on no tothom és el que sembla.

Tot plegat un bon argument que sota el meu punt de vista, es podia haver resolt en menys de 115 minuts. Potser hi ha escenes d’acció que es fan redundants tot i que la rapidesa amb que les imatges estan muntades i la gran velocitat a la que es canvia de plans, fan que el llargmetratge sigui en certa manera, més dinàmic. Val a dir que sorprèn el tractament que es dona a les imatges, amb colors molt saturats i per tant, gra present gairebé a totes les escenes. D’aquesta manera, veiem les imatges al cel·luloide amb una calidesa especial que en ocasions et fa pensar que el film ha estat rodat fa anys.

En resum, una pel·lícula recomanable però no obligada. Destacar la gran interpretació de Ryan Reynolds com a Matt Weston i el doble missatge que es pot copsar un cop acabes de veure el film. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada