dimecres, 13 de juliol del 2011

Art i Acció units a "El Secret de Picasso"

Després de descobrir una fotografia de Himmler, cap de les SS, a l’abadia de Montserrat i de recuperar unes misterioses cartes robades a Girona, la nova aventura de Leo Vidal és recuperar un misteriós quadre de Picasso que ningú, excepte el seu amo original, ha vist mai. El que al principi sembla un encàrrec impossible, es convertirà en una missió de risc quan en el seu camí es creuen la Lorelei, una jove suïssa un tant esbojarrada i l’Anouk, una misteriosa dona embarassada que fuig del pare del seu fill.

Pista rere pista, seguint fil per randa les dues estades del pintor cubista a Horta de Sant Joan, Francesc Miralles ens va portant per la història del periodista americà Leo Vidal, però tal i com ens té acostumats, el misteri i l’acció seran presents en tot moment.

Ara bé, igual que amb “El Quart Reich” i “La Profecia 2013”, no sabem que passarà amb en Leo. Potser torna o potser no, però el cas és que tot i que no el revela, ha descobert el Secret de Picasso, ocult en un quadre que conté l’explicació de la seva creativitat.

Un llibre diferent, amb misteri, acció i humor que et descobreix una de les facetes més desconegudes del conegut pintor i et presenta una nova aventura del periodista americà d’origen català Leo Vidal. Recomanable per a tots els amants del misteri i l’acció però no recomanable per aquells que odien quedar-se amb la intriga d’un final que obre les portes a la imaginació dels lectors.

2 comentaris:

  1. Ostres, debores els llibres aquest estiu eh??

    Gràcies altre cop per les teves recomanacions!!

    ResponElimina
  2. I tant! Quan hi ha temps, el millor que es pot fer és deixar-se endur per la màgia d'un bon llibre!

    Més recomanacions ben aviat!

    ResponElimina