Molts autors, com el sociòleg nord-americà David Altheide, han parlat de l’existència d’una societat de la vigilància derivada de l’existència prèvia d’una societat de la por. És a dir, els governs s’esforçarien per fer arribar un missatge de por als ciutadans a través dels mitjans de comunicació i d’aquesta manera, justificarien l’existència d’un “Big Brother” que controla cadascun dels seus passos amb l’objectiu (justificat a través del terrorisme) de protegir-los. Aquesta pràctica, l’existència d’una vigilància cada vegada més forta dels governs als ciutadans, augmenta amb l’aparició d’atacs terroristes, en especial els de l’11-S i 11-M.

Una història trepidant, on l’acció és present en tot moment i que et fa plantejar-te si realment allò que considerem com a seguretat és realment segur. Una lectura totalment recomanable per l’estiu, sobretot per aquells amants de l’acció i les noves tecnologies!
Un aprovat amb majúscules de l'assignatura d'Opinió Pública!! Veig que ens ha cundit a tots!! jejeje...
ResponEliminaMerci per la recomanació!!
Una abraçada
I tant que ha cundit jeje i si et llegeixes aquest llibre, t'espantes de com moltes de les coses que deien els autors que estudiavem, poden arribar a ser realitat...és tot ficció però arriba un moment en que et preguntes si realment la societat on vivim és segura! Merci pel comentari!
ResponElimina