dissabte, 19 de novembre del 2011

Salvats per la música

M’és força complicat donar una opinió contundent sobre el film “Amanecer parte 1”, pertanyent a la saga Crepúsculo. En trets generals, he de dir que em va decebre. M’esperava més de la pel·lícula. Considero que hi ha trames internes que s’allarguen massa i fan que el clímax del llargmetratge es produeixi just al final del film. Clar que hi ha una segona part d’”Amanecer”, però crec que el desenllaç que se li ha donat a la primera part no ha estat l’idoni.

D’altra banda, considero que s’abusa massa dels efectes especials. Si bé és cert que en els altres films de la saga també hi són presents, aquest cop hi apareixen poc dissimulats. A més, els talls entre pla i pla en diverses ocasions són molt bruscos i dificulten el seguiment de la trama per part de l’espectador.

Ara bé, considero que un dels plats forts de la pel·lícula és l’excel·lent banda sonora que acompanya els fotogrames. Amb cançons que ja han estat presents a les altres parts de la saga com “Flightless Bird, American Mouth” d’Iron Wine, les notes musicals d’aquestes melodies, fan que l’espectador entri en ambient més fàcilment. Un dels altres punts forts del film, és la caracterització dels personatges, extremadament realista, com en el cas del personatge de Bella.

En general, està bé si ets un gran fan de la saga o dels protagonistes perquè t’encantarà. Ara bé, si esperes veure quelcom amb contundència, probablement et decebi, però es salvarà si ets un gran amant de la música ja que quedaràs encisat per la seva banda sonora.  


1 comentari:

  1. Quin professionalitat en fer una crítica parlant de plans i tot!! T'hauràs de plantejar el tema de L&B, jejeje

    Una abraçada

    ResponElimina