dimarts, 15 de novembre del 2011

165 Regent "Superació" Street


Tot i que la majoria de colles ja han donat per acabada la seva temporada, el món casteller viu una de les setmanes més intenses del calendari. D’una banda, dimecres fa un any de la proclamació per part de la UNESCO dels castells com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat. A més, dijous s’estrena als cinemes de casa nostra el documental “Enxaneta”, rodat en 3D. Ara bé, demà també és una data important ja que el Teatre Monumental de Mataró acollirà l’estrena del film “165 Regent Street”.

Tenint com a protagonistes la Colla Castellera Capgrossos de Mataró, aquesta nova producció vol reflectir l’afany de superació que sempre és present al món casteller. Ara bé, en aquest cas es fa d’una manera especial, ja que es ret un petit homenatge a la Mariona Galindo, la nena que va morir després de caure d’aquell fatídic 4de9 amb folre durant l’actuació de Les Santes de Mataró de 2006.

Però no només es parla dels mals moments que ha passat la colla si no que també hi són reflectits els grans moments que han viscut des de la seva fundació ara fa 15 anys. En aquest nou documental produït per Clack Produccions, es reflecteix aquest afany de superació que sempre ha reflectit als de la camisa blau marí.

Sens dubte, un document audiovisual més que avala la gran acollida que té el món casteller entre la població. Haurem d’esperar uns dies encara per poder-lo adquirir en DVD però de moment, en podeu veure el tràiler fent click aquí.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada