diumenge, 27 de novembre del 2011

Desconnexió.


Quan un ordinador es col·lapsa, només cal prémer tres tecles perquè torni a funcionar. CTRL + ALT + SUPR i el seu cicle de vida comença de nou. Però quan una persona es satura, existeix aquest remei?

La vida passa massa ràpid, i quan ens volem adonar, aquell instant meravellós del que volíem gaudir, ja ha passat. Les presses i l’estrès són constantment presents en la societat que ens envolta. Un món on tothom corre per arribar a algun lloc i on a vegades, no apreciem suficientment allò que tenim al nostre voltant. Per comprovar-ho, només cal entrar en un autobús i observar el comportament de les persones. Cadascú va a la seva, capficat en els seus problemes i sense parar atenció a allò que té al seu voltant.

A vegades però, sents la necessitat de fugir de tot aquest soroll, de prémer alguna tecla per desconnectar. Però és tècnicament impossible, el món segueix girant al voltant del Sol sense que puguis fer res per aturar-lo. Però tu no pots respirar, sents una pressió al teu voltant que no et deixa viure i necessites fugir, fer alguna cosa diferent per evitar aquesta angoixa.


I com fugir? Com sentir-te lluny de la pressió? Com allunyar-te de tot allò que t’angoixa? Simplement, t’has de deixar emportar, gaudir de l’aire lliure, escoltar el silenci i, senzillament, estar amb tu mateix, sense pressions, sense mòbils, sense sorolls. Perquè tots, en un moment o altre necessitem desconnectar, estar amb nosaltres mateixos per recarregar la bateria i tornar a començar de nou. 

2 comentaris:

  1. Si tingués el remei, jo també me l'aplicaria :(

    Un besazo

    www.momentazostaqui.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Crec que tots ens l'aplicariem si existís!

    ResponElimina