diumenge, 13 de novembre del 2011

14 anys de "Hakuna Matata"


Des del passat 21 d’octubre, els espanyols podem gaudir del musical “El Rey León” al Teatre Lope de Vega de Madrid. Una obra única i espectacular que bat records allà on va. Avui, compleix catorze anys sobre els escenaris de Broadway i des de llavors, ja són més de 60 milions d’espectadors els que han pogut gaudir d’aquesta magnífica producció.

Amb una banda sonora fantàstica que elaborada per Elton John i Tim Rice juntament amb la col·laboració de Lebo.M i Hans Himmer, és presentat com un dels musicals més treballats a nivell visual. Maquillatges, vestuari, decorats... contribueixen a que l’espectador es traslladi directament a la sabana africana per gaudir de la història de Simba, Mufasa i companyia.

No he tingut encara la oportunitat de poder gaudir en directe d’aquest musical,  però la seva banda sonora porta anys sonant al meu iPod. Cançons amb arrels africanes amb unes lletres realment emotives que donen força a aquests catorze anys que el musical porta a Broadway.

Ara bé, he pogut gaudir d’alguns fragments de vídeo de l’obra que no fan si no augmentar les ganes que tinc de poder veure’l en viu. Us deixo amb “Shadowland”, per mi, la millor cançó del musical.  


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada