dimarts, 15 de novembre del 2011

La "brillantina" torna a la ciutat comtal


A partir d’aquesta nit i fins el 22 de gener de 2012, podrem tornar a gaudir de Grease, el Musical, a la capital catalana. Ara bé, la sorpresa bé donada perquè si el 2006 va ser el Teatre Victòria de Barcelona el que va acollir aquesta producció, ara un nou espai serà l’encarregat de portar als espectadors fins a l’escola Rydell. L’espectacle es representarà a la cúpula del centre comercial Las Arenas de Barcelona, que ha estat transformada especialment en motiu de l’estrena de l’obra.

La producció torna a la ciutat comtal de la mà dels qui ja van ajudar a impulsar-la fa cinc anys, Joan Lluís Goas com a productor executiu, Coco Comín com a directora i coreògrafa i Manu Guix com a director musical. Ara bé, es presenta un espectacle amb moltes novetats. D’una banda, la seva duració és més curta. A més, se’n podran gaudir de funcions especials en català i s’hi han afegit algunes cançons que no apareixien en la primera versió. Pel que fa a l’elenc, trobem cares ja conegudes, com la cantant Edurne, que continuarà interpretant el paper de Sandy, però també s’han incorporat cares noves que de ben segur portaran a l’escenari tota la seva energia per fer-nos passar una bona estona.

Pels qui no puguin gaudir de l’espectacle a la capital catalana, aquest es traslladarà al Teatre Coliseum de Madrid a finals de febrer de 2012. A continuació, realitzarà una gira per Espanya, sense descartar que torni a la capital catalana per Nadal de l’any vinent.

Pels dubtosos que no saben si anar-la a veure, vaig tenir la oportunitat de gaudir del musical el 2006 al Teatre Victòria i realment és una producció que val la pena. Amb una posada en escena que et transporta fins l’escola americana on té lloc la història, és una parada obligada pels amants del teatre musical. No deixeu escapar aquesta nova oportunitat de gaudir de Grease!

2 comentaris:

  1. M'encantaria poder-la veure!! Pero es que ara mateix, amb el preu que tenen els musical, como que no...

    Però com m'agrada a mi Grease!!! La peli l'he vist tropecientas mil vegades!!

    Un besazo

    www.momentazostaqui.blogspot.com

    ResponElimina
  2. És totalment recomanable veure'l! A més en aquesta producció els preus de les entrades no són tan elevats com l'altre cop!!!!

    ResponElimina