dimarts, 15 de novembre del 2011

"Difficult Existence": una nova manera de viure la dansa


En moltes ocasions es diu que la dansa és una disciplina oblidada al nostre país. En part, és cert, ja que rep poc coneixement professional. Ara bé, les persones que estimem aquesta forma d’art, ens dediquem a ella en cor i ànima i intentem recolzar tots els projectes que es duen a terme al seu voltant.

Per aquest motiu, us vull parlar de Difficult Existence, la primera sèrie espanyola de dansa online. Creada per Duke Andreu i realitzada per Boris A. Lenhardt, es presenta com una nova forma de fer conèixer la dansa al nostre país.


Està estructurada en capítols mensuals que duren uns 10 minuts aproximadament i que endinsen a l’espectador en la part més profunda dels personatges, la seva pròpia manera de viure la dansa. Per veure cada episodi de la sèrie, hem d’entrar a la seva pàgina oficial, o bé veure’ls a través de Youtube o Vimeo.

Val a dir que darrere d’aquest projecte hi ha uns grans professionals. Per una banda, les tècniques de muntatge utilitzades per dotar la sèrie de més sentiment, són realment fantàstiques. Ara bé, si una cosa he de destacar, és els grans ballarins que demostren un domini perfecte del seu cos i dels diferents estils de dansa, sobretot de Hip-Hop, que apareixen a la sèrie.

Fa just una hora s’ha estrenat el segon capítol de D.E. Sota el meu punt de vista, molt millor que el primer, molt més emotiu i expressiu. Si no ho heu fet encara us recomano de tot cor que entreu a la pàgina de Difficult Existence i comenceu a gaudir d’aquesta fantàstica sèrie!

1 comentari:

  1. Recuerda 15 de DICIEMBRE 3 CAPITULO Difficult Existence
    "La primera Serie Española de Danza Online"
    http://vimeo.com/32172225

    ResponElimina