dijous, 10 de novembre del 2011

De l'iPhone al museu


Segur que en més d’una ocasió, ens hem trobat amb un grup d’amics, un d’ells ha tret el seu iPhone, ha fet una fotografia i a l’instant, l’ha modificat donant-hi un toc especial, que sovint imita les càmeres Polaroid, gràcies a l’aplicació Instagram. Un sistema que a més, permet compartir a l’instant aquestes imatges a les diferents xarxes socials.
Després que milions d’usuaris utilitzessin aquesta aplicació diàriament per editar i compartir les seves fotografies, aquest mètode s’ha anat consolidant com a eina de treball per a molts fotògrafs professionals. La primera mostra d’aquesta nova manera de treballar es va poder veure el passat mes d’octubre a l’East Gallery de Londres i des del passat divendres i fins el 7 de gener de 2012, podrem gaudir d’una exposició similar al FNAC Arenas de Barcelona.
Sota el nom de “Mobile eyephoneography”, el treball de vuit fotògrafs mòbils passarà per vuit ciutats espanyoles. És una mostra que no ve sola si no que arriba acompanyada d’un seguit d’activitats per apropar aquests tipus de fotografia a tota la població.
Sens dubte aquesta és una mostra més de que ens trobem a l’era de les noves tecnologies. Esperem però, que aquestes novetats no acabin substituint els mitjans convencionals. 

2 comentaris:

  1. Gracies per la informació!! Jo no sabia ni que existia aquesta aplicació!! jejeje

    Una abraçada

    ResponElimina
  2. És que és només per iPhones! I clar, si no en tens és difícil conèixer Instagram!

    ResponElimina