dijous, 29 de setembre del 2011

"Los Miserables" arriben a Barcelona!

S’obre el teló, i les escenes que acompanyen una història amb més de 150 anys de trajectòria literària i 25 de musical, comencen a prendre forma davant el públic expectant. Els decorats, fan que l’espectador es senti com un més de la trama, i la música que acompanya l’obra fa que a més d’un se li posi la pell de gallina.

Més de 56 milions de persones ja han pogut gaudir de la màgia que desprèn aquest musical que avui arriba al Barcelona Teatre Musical. “Los Miserables” després d’una temporada al Lope de Vega de Madrid, arriben per primer cop a la capital catalana amb ganes de fer emocionar.


Amb un elenc de categoria, on es mantenen els noms de capçalera que protagonitzaven el musical a la Gran Via madrilenya, el drama de Victor Hugo és portat a escena a la perfecció. Soc incapaç de donar cap crítica negativa a aquest musical que vaig tenir el plaer de veure el passat mes de desembre a Madrid.

Senzillament increïble i del tot recomanable. Només em queda desitjar molta sort a tot el grup de “miserables” que avui, amb l’estrena oficial i la nit de gala,  emprenen aquesta nova aventura a Barcelona!


2 comentaris:

  1. A mi els musicals m'agraden molt, el que passa que els trobo un pelet cars... Clar que porten un muntatge increible!!

    ResponElimina
  2. És cert que les entrades acostumen a ser costoses, però normalment, val la pena la inversió que fas i en aquest cas, t'asseguro que són uns diners molt ben invertits!

    ResponElimina