dimecres, 7 de setembre del 2011

Història d'un 7 de Setembre

Cap dia és un dia qualsevol. Cada dia és especial perquè ens aporta coses noves, moments viscuts que ens ajuden a fer-nos forts i a aprendre dels nostres errors. Avui tampoc és un dia qualsevol. Avui és 7 de Setembre.
Per molts, no voldrà dir res especial que sigui 7 de Setembre, però per altres, és quelcom molt important.
7 de Setembre. Títol d’una cançó, una cançó que no parla d’amor, sinó de desamor, de les sensacions que s’experimenten quan et retrobes amb algú amb qui havies viscut experiències magnífiques. Perquè després de l’amor, no tot té perquè ser dolent.
7 de Setembre. Una cançó que és més que una cançó. És un símbol pels amants de les cançons de Mecano. Una melodia amb una lletra fantàstica que dona un toc nostàlgic increïble al musical “Hoy No Me Puedo Levantar”.
Simplement...és 7 de Setembre.

3 comentaris:

  1. Vaig assistir a un concert de Mecano fa mooolt de temps i em va encantar aquesta cançò, entre d'altres. Ens veiem, Marta!

    ResponElimina
  2. Sens dubte es una gran canço am toc nostalgic que han sapigut potenciar en el musical HNMPL, et puc garantir que els components de l'elenc de Barcelona encara recorden aquest (7 de Septiembre)de manera molt nostalgica.
    Et felicito per les teves entrades al blog

    ResponElimina
  3. És que Xavi...aquesta cançó té alguna cosa que la fa especial...i realment no sabria dir-te el que és. MBP! A HNMPL aquesta cançó juga un paper impressionant! Gràcies pels comentaris!

    ResponElimina