diumenge, 4 de setembre del 2011

Milers de fotos, un estiu per recordar


I quan molts encara segueixen de vacances, d’altres hem de tornar a la rutina. Personalment, hi torno amb la satisfacció d’haver viscut un dels millors estius de la meva vida. Un estiu marcat pels retrobaments, per compartir moments amb persones que havien marxat però ara, tornen a estar aquí, i aquest cop és per sempre.

Un estiu d’emocions, de sentiments i de noves amistats que de ben segur duraran per sempre. I sobretot, un estiu molt fotogràfic i molt casteller!

Avui vull dedicar aquesta entrada a totes aquelles persones que d’una manera o altra, han fet que el meu estiu sigui especial. No hi són totes les que estan ja que davant milers de fotografies és difícil escollir-ne les millors, però si que hi són aquells moments únics i inoblidables que han marcat aquests mesos!

Dit això...tanco l’àlbum Estiu 2011 amb la felicitat que causa saber que en menys de 10 mesos tornarà a arribar i serà igual o més fantàstic que aquest. 



































6 comentaris:

  1. M'encanta, si he posat un granet de sorra a aquest estiu tant genial, encantat d'haver-ho fet :)

    ResponElimina
  2. Un estiu en imatges!! Demà en paraules... ;)

    ResponElimina
  3. Legend.... wait for it.... dary!!

    ResponElimina
  4. Un estiu ple d'emocions i sentiments, se cançons i tonades, de Gegants i Castells, de gralles i micròfons...

    Simplement un estiu al teu costat... Perquè diguin el que diguin, i pensin el que pensin... ;)

    ResponElimina
  5. Gràcies a tots vosaltres per comentar i gràcies també per, tal com diu l'Edu Senior, haver posat el vostre granet de sorra a aquest estiu 2011!

    ResponElimina