divendres, 30 de setembre del 2011

Sense mandrosos ni bojos...


És curiós veure com el món de la música ens sorprèn cada cop més. Fa uns dies, fèiem prediccions amb una amiga per esbrinar quan sortiria el nou treball del duet Pereza. Les dues apostàvem que seria aviat, si no abans de Nadal, just començar l’any. Estàvem convençudes que el nou àlbum de Rubén i Leiva no trigaria gaire a sortir al mercat ja que fa més de dos anys que “Aviones”, el que jo considero el seu millor cd, va sortir a la llum.

Però quina va ser la nostra sorpresa al veure que ahir, mitjançant un comunicat oficial a la seva pàgina web, explicaven que almenys per un temps, cadascú aniria per la seva banda. A primera vista, no sembla un adéu per sempre, però això recorda al que fa poc més d’un any va anunciar El Canto del Loco.

Si dos dels grups capçalera del panorama pop-rock del nostre país abandonen, què ens queda? Amaral i La Oreja de Van Gogh són els únics grups que resten gairebé intactes d’aquesta fornada. Quin és el futur de la música al nostre país? Què està passant perquè els millors vagin per separat? 


2 comentaris:

  1. Noooooo!! Amb el que a mi m'agrada Pereza!!! Si es que al final no quedarà ningú... Sort que Russina Red es una noia només sinó...

    ResponElimina
  2. A mi m'encanten...aquella veu rasgada, aquell guitarreo únic... És una llàstima que es perdin grups com aquest!

    ResponElimina