divendres, 10 de juny del 2011

Josep Cuní escollit padrí dels Xiquets de Valls

El periodista català Josep Cuní ha estat escollit padrí dels Xiquets de Valls per aquesta temporada. Com a padrí, sortejarà l’ordre d’actuació de les dues colles castelleres vallenques per la propera Diada de Sant Joan. 
El sorteig i el nomenament del periodista com a padrí dels Xiquets de Valls, es durà a terme el proper 18 de juny a les 18h a la Plaça del Blat.
La iniciativa de crear la figura d’un ambaixador dels Xiquets de Valls, que ostentarà el càrrec durant tota la temporada i canviarà a l’any següent, és una de les iniciatives preses per fomentar la capitalitat de Valls com a ciutat bressol dels castells.
Una altra de les novetats d’enguany, és la recuperació del format tradicional de la Nit de Completes, de manera que es suprimiran els torns i les rondes. Amb aquesta iniciativa, a més de poder gaudir de castells simultanis de les dues colles vallenques, la Diada serà molt més dinàmica.
Sens dubte, aquest any podrem gaudir d’un tret de sortida de la temporada castellera vallenca diferent als que hem viscut fins ara.


2 comentaris:

  1. Jo no hi entenc gens de castells, però tindreu un padrí de luxe, així si que t'ho puc dir!!

    Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Jeje la veritat que entendre de castells és una mica complicat! Jo fins ara no començo a descobrir de què va la cosa jeje A veure què tal ho fa el senyor Cuní com a padrí, però segur que no decebrà!

    ResponElimina