divendres, 17 de juny del 2011

Us presento a "La Sardina" (lomogràficament parlant)


T’agraden les sardines? Ets un apassionat de la fotografia? Et consideres un melancòlic i enyores la fotografia analògica? I per sobre de tot això...adores la lomografia? Si has contestat afirmativament aquestes preguntes, segur que ja estàs assabentat de la darrera novetat presentada per la Societat Lomogràfica Internacional, la nova càmera “La Sardina”.

Aquestes noves càmeres de 35mm estan inspirades en llaunes de conserva i presenten uns dissenys i unes funcionalitats realment atractius. Amb una lent de gran angular, capacitat per exposicions múltiples, dispositiu de rebobinat i ajustos per a exposicions llargues, “La Sardina” es presenta com un dels grans atractius lomogràfics de l’estiu.

A més, es presenta en quatre dissenys molt cridaners. La primera és “El Capità”, l’encarregada de comandar el vaixell. De color vermell i amb lletres grogues, inspirada en una llauna de sardines, va acompanyada del nou flash Fritz The Blitz que també va inclòs en la segona de bord, la “Fishers Fritze”, de color blau que recrea una llauna de sardines amb salsa de tomàquet. Aquest nou flash, es caracteritza per la seva potència, els seus tres ajustos de distància i els quatre filtres de colors que incorpora el pack. A més, es pot fer servir amb d’altres càmeres. El preu d’aquestes càmeres amb el flash, és de 89 euros i es poden adquirir a la botiga online de Lomography així com a les seus de la mateixa al nostre país.

Però la història de “La Sardina” no acaba aquí ja que dos models més complementen la família. Es tracta de “Sea Pride”, l’orgull del mar, una llauna de calamars en fons cru i amb lletres vermelles i blaves i amb totes les funcionalitats de les altres dues però, aquest cop no va acompanyada de flash. La càmera “Marathon”, de color verd i també inspirada en una llauna de calamars, tampoc porta flash i per tant, el preu d’aquestes dues darreres càmeres és de 49 euros.

Que encara no saps què és la Lomografia? Molt fàcil, clicka aquí i t’ho explico. I per més informació, visita la web de Lomography al nostre país!




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada