dimecres, 8 de juny del 2011

Pilar de cinc a la Gran Muralla Xinesa

La Colla Vella dels Xiquets de Valls, ha tingut des del passat any una curiosa col·laboració amb l’empresa xinesa Antex. Aquesta, ha donat lloc a la creació d’una colla de castells a la mateixa empresa com a eina per impulsar la integració i cooperació entre els treballadors de la mateixa.

Fa just un any que la colla castellera vallenca va passar 10 dies al país asiàtic, iniciant així un intercanvi cultural de gran valor. La darrera col·laboració dels de la camisa rosada amb la Xina, es va produir entre els passats 21 i 29 de maig, quan alguns representants de la colla es van desplaçar fins a Hangzhou, convidats al Festival Anual de Cultura i Tradicions d’Antex.

L’activitat més simbòlica d’aquest darrer viatge, es va dur a terme el passat dia 29, quan juntament amb la Colla dels Xiquets d’Antex, van realitzar un pilar de cinc a la Gran Muralla Xinesa, donant lloc a aquesta insòlita imatge.

Foto: Web Oficial Colla Vella dels Xiquets de Valls
Un cop més, veiem que la tradició i cultura vallenques i en especial el fet casteller, són capaces de trencar qualsevol frontera.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada