dijous, 30 de juny del 2011

"Gran Reserva": d'incògnita en incògnita i "tiro porqué me toca"


Avui és dijous però si a les 22h sintonitzem TVE no podrem veure la sèrie “Gran Reserva” ja que el darrer capítol de la segona temporada es va emetre fa just una setmana.

La sèrie, produïda per Bambú Producciones, narra la història de dues famílies enfrontades, els Cortázar i els Reverte. Durant tota la primera temporada, no van mancar els misteris, el thriller i aquell punt d’intriga que feia que quedessis enganxat a la pantalla. Quan acabava un capítol, ja estaves desitjant veure el següent per saber que passaria. El darrer capítol d’aquesta temporada, va ser força sorprenent i va deixar a l’aire alguns misteris que no es resoldrien fins la següent fornada.

Amb un escenari únic, les magnífiques vinyes de La Rioja, la segona temporada de la sèrie es va començar a rodar el passat mes de setembre però no va ser fins al més de març que la vam poder veure a les nostres pantalles. Tornaven els misteris, l’odi i les venjances a les que aquestes dues famílies ens tenen acostumats. Ara bé, el ritme era massa lent, quedaven encara pendents algunes qüestions de la primera temporada i semblava que no s’anessin a resoldre mai.

A mitja temporada però, la cosa va començar a canviar. Es coneixien nous secrets que envoltaven la trama de la sèrie i els misteris començaven a quedar resolts. “Gran Reserva” tornava a tenir aquella cosa especial que feia que estiguessis ansiós per veure el proper capítol.

Ara bé, com que el ganxo de la sèrie va arribar tard, personalment, se m’ha fet curta la temporada. El darrer capítol ha arribat massa aviat. Semblava que tots els misteris anessin a quedar al descobert però no ha estat així. Si bé és cert que molts s’han resolt, uns quants de nous han sortit a escena. Ara bé, la gran incògnita és, què hi ha a la caixa que enterra el patriarca dels Cortázar? Ens haurem d’esperar a la propera temporada per esbrinar-ho!


3 comentaris:

  1. Gran sèrie, Marta! Segons he escoltat, avui emetran "Los Tudor". Ho tindran complicat per aconseguir l'èxit que ha tingut "Gran Reserva". I més, el mateix dia que s'emet "Supervivientes" a Telecinco) o "Mentes Criminales" a Cuatro. Temps al temps...

    ResponElimina
  2. Jo no segueixo la sèrie, però si que he llegit que és una de les millors sèries de producció espanyola que hi ha en aquests moments-
    Ma mare si la veu i està encantada!!

    ResponElimina
  3. És cert Xavi, Gran Reserva ha assolit un èxit que serà difícil de superar! I Lluisa...és estiu, et recomano que la miris per internet perquè de ben segur que t'agradarà! L'estiu passat jo em vaig mirar i remirar la 1a temporada uns quants cops!

    ResponElimina