diumenge, 5 de juny del 2011

"Sin Identidad", un film amb signatura catalana

Som realment qui pensem que som? Què passaria si de sobte, ens despertéssim en un hospital d’una ciutat desconeguda després d’haver patit un accident i no sabéssim qui som? Aquells que suposadament ens estimen ens seguirien reconeixent? O seriem nosaltres qui no ens reconeixeríem a nosaltres mateixos?

Totes aquestes preguntes, te les acabes plantejant després de veure el film “Sin identidad”, dirigit pel català Jaume Collet-Serra. Una pel·lícula trepidant, amb molta intriga i que et fa estar assegut a la butaca sense badar boca des del primer minut fins al darrer crèdit.

Res sembla tenir sentit, tot s’ha capgirat a la vida del doctor Martin Harris. La seva dona no el reconeix i ell es troba en una ciutat desconeguda sense saber a qui acudir. Què és capaç de fer un home per recuperar la seva identitat?

Sens dubte un film brillant, amb unes escenes d’acció espectaculars i una trama magnífica i captivadora. Totalment recomanable pels amants del thriller i el misteri.

Recuperarà la seva identitat el doctor Martin Harris? O és una mentida tot allò que l’envolta? Les respostes, a les sales de cinema de casa nostra!

2 comentaris:

  1. No he tingut el plaer de veure la peli,però el Liam Neeson ho fa prou bé en les pelis seves que he vist!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. A "Sin Identidad" fa una interpretació magnífica, l'has de veure!

    ResponElimina