diumenge, 19 de juny del 2011

La màgia de "Born this way"


Jo soc una d’aquelles persones a qui normalment no agrada un cd en la seva primera escolta. Fins ara, mai cap havia trencat la regla. Ni tan sols un d’El Canto del Loco, el meu grup preferit. Fa una setmana però, es va trencar l’encant. La culpable, Lady Gaga.

El seu nou treball, “Born this way”, m’ha captivat des de “Marry the night” fins a “The edge of glory” ja en la primera escolta, i jo no em considero precisament, una gran amant de Gaga. Cançons amb ritmes trepidants, d’aquelles que et donen ganes de posar-te a ballar i no parar. Totes amb aquell punt característic de la diva, entre el pop, el dance i el hip-hop i superant amb escreix (cosa difícil) el seu anterior treball.

M’és complicat escollir una cançó per marcar-la com la meva preferida. Els ja coneguts singles “Born this way”, “Judas” i “The Edge of Glory” són sens dubte obres mestres que igual que els darrers temes de l’artista, “Bad Romance” o “Alejandro” no passaran desapercebuts. Ara bé, segur que no trigarem a escoltar a les emissores de casa nostra i a les televisions musicals temes com “Americano” o “Hair”.

“Born this way”, un treball discogràfic que recomano a tots aquells amants de la música i sobretot, als fidels seguidors de la diva americana i del seu personal estil. 

4 comentaris:

  1. Totalment d'acord!! Només difereixo en una cosa: en la seva primera escolta no em va convèncer. Els 4 primers singles ja havien sortit i m'agradaven, però les altres cançons em sonaven rares, suposo que és la mateixa sensació que tens tu quan no t'agrada un disc en la primera escolta!
    Ara però, estic d'acord, prevec un gran èxit a les cançons d'Americano (paraules del meu pare quan la va escoltar: "aquesta també està bé, no?") i ScheiBe.
    Una de les cançons que sí que em va agradar a primera escolta, però, va ser The Queen.


    un petó marta!! saps qui sóc, no?:)

    ResponElimina
  2. I tant que sé qui ets Sergi! I també estic d'acord amb tu amb que ScheiBe mola! Però no sé...m'agrada tant el cd en general que podria destacar totes les cançons jeje

    Un petó i merci per comentar!

    ResponElimina
  3. A mi també em va semblar un bon CD; sembla que Gaga ha aconseguit reinventar aquest estil tant característic que cultivava al seu primer CD per passar a una mena d'evolució de l'electro-techno-pop-(jazz?). La meva preferida és, sens dubte, Government Hooker.

    Per cert, vaig llegint el teu blog de tant en tant. M'agrada molt! El vaig trobar via el blog de l'Arnau.

    ResponElimina
  4. Government Hooker és molt bona també i estic d'acord amb tu en que la diva està cultivant un estil propi.

    Merci per llegir el blog i per comentar jeje ara faré una ullada al teu!

    ResponElimina