diumenge, 12 de juny del 2011

"Els Gegants Som" portal de referència al món geganter

Avui vull fer una recomanació especialment dedicada per aquells amants de la cultura popular i, en especial, del món geganter. El blog Els Gegants Som, creat per Aitor Garrido juntament amb altres companys geganters, fa un repàs de totes aquelles trobades geganteres que es duen a terme arreu del país. És un portal a tenir de referència si vols estar informat de tot allò què passa al món geganter.

Ens avancen informació abans de les trobades i després de les mateixes, ens fan arribar les seves cròniques, que complementen amb amplis reportatges fotogràfics i, en ocasions, vídeos per explicar el més interessant de les mateixes. Tot això és gràcies als diferents col·laboradors amb els que compta la pàgina.

Un blog ben interessant que val la pena visitar per estar assabentat de tot allò que passa al món geganter. A més, podeu seguir Els Gegants Som a la seva pàgina del Facebook i al Twitter.

Us deixo amb l’entrevista que vaig tenir el plaer de fer a Aitor Garrido, un dels fundadors de la pàgina, per la secció setmanal “Connexions” a Ona Valls FM. Podeu escoltar-la fent click aquí.

2 comentaris:

  1. Moltíssimes gràcies! Estava clar des d'un principi que "Els Gegants Som" i "El poder de les paraules" seriem bons amics i col·laboradors!

    Això es mereix una orxata i un grani! ;)

    ResponElimina
  2. Gràcies a tu Aitor per tot! D'aquí uns dies estarem al xiringuitu de la Plaça del Pati compartint rialles i granis i orxates jeje

    ResponElimina