diumenge, 22 de maig del 2011

Un concert i una reflexió

Ahir, la cantant Beth, coneguda per la seva aparició a la segona edició del reality show Operación Triunfo i per representar a Espanya a Eurovisió després del seu pas per l'Acadèmia, va presentar el seu darrer disc "Segueix-me el fil", al Teatre Principal de Valls, el segon més antic conservat a Catalunya. Durant la gairebé hora i mitja que va durar el concert, va interpretar tots els temes d'aquest últim disc així com algunes de les cançons del seu anterior treball, "My Own Way Home". A més, també va interpretar algun tema inèdit com la cançó "Nens del Raval".

Va arrencar l’actuació amb la cançó que dona nom a l'àlbum i a aquesta en van seguir totes les altres. Entre cançó i cançó no van faltar els comentaris amb el públic, mostrant una complicitat i una simpatia que no tots els artistes tenen.

Ara bé, sens dubte, el moment més sorprenent de la nit va ser quan abans d'interpretar la cançó "Temps de canvis", la cantant va fer una reflexió sobre el moment que estem vivint i va dedicar-la a totes aquelles persones que estan acampant a les places d'arreu d'Espanya per defensar els seus drets. Va acabar el seu discurs dient que el moment en que veuríem si aquestes mobilitzacions han estat útils, seria avui, al moment d'anar a les urnes electorals a votar.

Finalment, va interpretar dues cançons ella sola, amb la seva guitarra i sense els seus músics, el David i el Pablo, per després acomiadar-se tots plegats amb una de les cançons més conegudes d'aquest àlbum, "Tots els Botons". 


Després de l'actuació, va acostar-se a l'entrada del teatre on va signar autògrafs i es va fer fotos amb tots aquells que li van demanar.

Sens dubte una gran actuació en acústic que molts trigarem en oblidar. Us deixo amb una de les cançons que va interpretar, "Color Rosa".


1 comentari:

  1. Mai hagues imaginat que la Beth fos tan proxima al seu public. Ara el moment mes fort va ser quan avans de la canço temps de canvis, va fer la seva reflexio particular, tot i que va dir el que pensava va ser molt respectuosa amb tots i el resultat va ser el gran aplaudiment que el public li va fer

    ResponElimina