dijous, 5 de maig del 2011

El retorn del rei

Com vaig comentar a l'entrada anterior, el passat 2 de maig serà un dia que recordarem per molts motius. Un d'ells, important sobretot pels amants de la música, és que David Guetta, considerat el millor DJ del món, va presentar el seu nou single com a avanç del que serà el seu proper treball.

Sens dubte, Guetta va revolucionar el món de la música amb el seu darrer disc "One Love". El primer single, "When love takes over" va comptar amb la col·laboració de l'ex-Destiny's Child Kelly Rowland, va batre rècords a nivell mundial, posicionant-se com a número 1 a les llistes de ventes més importants.

A aquest primer single, el van seguir grans èxits com "Sexy Bitch" amb la col·laboració d'Akon o "Memories" amb la col·laboració de Kid Cudi i no oblidem l'exitosa "Gettin' over you" amb la col·laboració de Fergie, cantant de Black Eyed Peas, i Chris Willis, cançó que va sonar a les terrasses i discoteques d'arreu del món durant el passat estiu.

Després de tants èxits, no han faltat múltiples col·laboracions amb altres artistes com Flo Rida, amb qui va   realitzar l'exitosa "Club can't handle me" que a més es va convertir en la cançó principal de la pel·lícula Step Up 3D. A aquesta, en podem sumar moltes altres, com la recent "Who's that chick?" amb la col·laboració de Rihanna. Tantes col·laboracions, van portar a una nova reedició de "One Love" el passat mes de desembre, aquest cop sota el nom de "One more Love" on a més del cd original, trobàvem un cd extra amb totes les col·laboracions que el DJ francès havia dut a terme al llarg de l'any.

Però els fans seguien ansiosos per temes nous, i la bogeria es va escampar arreu del món quan Guetta va anunciar nou treball pel juny del 2011. Cal dir que davant aquest anunci, també es van començar a vendre entrades a un ritme vertiginós per F*** ME I'M FAMOUS, l'espectacle que el DJ francès ofereix cada dijous a la nit en temporada d'estiu a Pacha Ibiza. 

Ara, els seus seguidors tornen a estar orgullosos del seu ídol. Guetta va presentar el passat dilluns el seu pròxim single com a avanç del que serà el seu proper treball. "Where them girls at" és el títol d'aquesta nova cançó elaborada pel DJ francés amb la col·laboració de Flo Rida i Nicki Minaj. A molts va sobtar l'estrena imprevista d'aquest nou single ja que estava planejat que fos estrenat més endavant. Ara bé, la filtració del tema a internet va obligar a Guetta a avançar la seva presentació.

Una cançó amb el ritme al que Guetta ens té acostumats junt amb les veus de Flo Rida i Nicki Minaj fan preveure l'èxit segur del nou treball del DJ francès. Tot i així, encara hem d'esperar un parell de mesets més per poder gaudir al complert del nou treball de Guetta que, tal i com ens té acostumats, comptarà amb grans col·laboradors com Wil·liam de Black Eyed Peas, Taio Cruz o Ludacris. Per anar obrint boca, us deixo amb "Where them girls at", espero que us agradi!


2 comentaris:

  1. La veritat que tot el que toca el David Guetta ho converteix en or!!
    No hi ha res millor en aquesta vida que estar en el lloc adequat en el moment precís.

    Segur que el seu nou treball serà tot un èxit i el ballarem milers de cops.

    ResponElimina
  2. És cert que d'una manera o altra, tots els temes en els que ell col·labora tenen èxit. Segur que aquest estiu, no el deixarem d'escoltar a totes les botigues, terrassetes, discoteques i d'altres!

    ResponElimina