diumenge, 29 de maig del 2011

La nova aventura de Robert Pattinson

Robert Pattinson ha estat etiquetat per la opinió pública mundial per ser l’actor que interpreta a Edward Cullen a la versió cinematogràfica de la saga literària que causa furor entre adolescents, “Crepúsculo”. L’actor va intentar desfer-se d’aquesta etiqueta amb “Recuérdame” l’any 2010, pel·lícula que tot i comptar amb una gran història i un fort valor sentimental, va passar sense pena ni glòria per les sales de cinema de casa nostra.

Ara, amb “Agua para elefantes” ho ha tornat a intentar i, personalment, crec que ho ha aconseguit. Al film, ens trobem a un Robert més madur, que ha crescut i que dona vida a Jacob Jankowski, un jove que intenta construir una nova vida al circ dels Germans Benzini, però li costarà aconseguir-ho perquè s’enamorarà de la persona equivocada. A més, amb la seva interpretació aconsegueix transmetre a l’espectador l’amor del personatge pels animals.

Sens dubte, una interpretació fantàstica i un film amb una molt bona ambientació però no apte per sentimentals ja que el drama i la nostàlgia estan presents en tota la pel·lícula. Ara bé, jo em pregunto perquè a Pattinson sempre li toca interpretar a personatges que pateixen? Veurem algun dia un film on l’actor sigui feliç i no interpreti un drama?

2 comentaris:

  1. He de confessar que no he vist encara la pel·lícula, però les crítiques no són d'allò més bones que diguem...
    S'haurà de veure que tal!!

    Una abraçada!!

    ResponElimina
  2. Doncs per una vegada, val la pena no deixar-se emportar pel que diuen les crítiques ja que és una pel·lícula encissadora, d'aquelles que val la pena veure. A més, està super ben feta, i tots els actors fan una interpretació genial! 100% recomanable!

    ResponElimina