dijous, 26 de maig del 2011

Els "indignats" arriben a Valls


Fa poc més d’una setmana que milers de joves d’arreu d’Espanya acampen a les places d’algunes ciutats del país com a protesta per les retallades proposades pel govern i en defensa d’una democràcia real. És el que es coneix com “The Spanish Revolution”.

Madrid, Barcelona, Zaragoza i Tarragona són només algunes de les ciutats que acullen aquestes mobilitzacions populars. Ara bé, el passat dimarts, la mobilització va arribar a Valls. La convocatòria es va dur a terme a través de les xarxes socials i l’èxit del primer dia, tot i que va ser organitzada amb poques hores d’antelació, va ser prou satisfactori segons els organitzadors.

Ahir dimecres van continuar les protestes i gairebé dues-centes persones van afegir-se a la casserolada que va tindre lloc a la Plaça del Pati a dos quarts de nou del vespre.

Els “indignats” segueixen instal·lats a la Plaça del Pati de Valls i hi continuaran durant tota la setmana, fins aquest diumenge quan es celebrarà una votació popular per decidir si es continua acampant o no. 

3 comentaris:

  1. A més a més amb tot el que ha passat avui a Barcelona, encara més perquè creixin les acampades!!

    Democràcia real ja!!

    ResponElimina
  2. Davant el que va passar ahir a la capital, els indigants vallencs van reunir-se ahir en diferents assemblees per decidir què fer així com per solidaritzar-se amb els seus companys barcelonins. A més, ahir van convocar una nova casserolada.

    Si no hi ha hagut cap altre novetat, segueixen acampats, demà participaran a més en l'homenatge al ciclista vallenc mort el passat dilluns, Xavi Tondo i finalment, a la tarda, faran una votació popular per decidir si segueixen acampant.

    ResponElimina
  3. http://www.vilaweb.cat/noticia/3892210/20110528/indignats-escridassen-felip-puig-visita-valls.html Notícia d'última hora.

    ResponElimina