dimarts, 30 d’agost del 2011

El nou "One Love"

Després de dos anys de silenci relatiu, el millor DJ del món, David Guetta, torna a la càrrega amb el seu nou àlbum d’estudi “Nothing but the beat”. Un nou treball que els seus fans frisaven per escoltar i que ja des de bon principi, apuntava maneres.
Amb la presentació del primer single “Where them girls at” (amb Nicki Minaj i Flo Rida) el passat mes de maig i el llançament de nous temes com “Sweat” (amb Snoop Dogg) o “Little Bad Girl” (amb Taio Cruz i Ludacris) ja feia preveure que aquest nou treball seria un bon substitut de l’anterior cd del francès, “One Love”.
Amb uns col·laboradors de luxe de l’alçada de Flo Rida, Nicki Minaj, Taio Cruz, Snoop Dog, Lil Wayne o Timbaland, aquest matí sortia a la venta al nostre país aquest cd que Guetta presenta amb molta il·lusió després d’haver-hi estat treballant durant els darrers dos anys. Trobem temes de tot tipus; comercials com “Crank it up” (amb Akon), amb un toc de hip-hop màgic que només el DJ francès sap donar a les seves cançons com “I Just Wanna F.” (amb Afrojack, Timbaland i Dev) i d’altres més lentes com “Without You”(amb Usher). A més, l’edició física de l’àlbum porta un al·licient incorporat pels amants de la música electrònica pura i dura, i és que es presenta en format de doble cd; un on hi trobem l’àlbum original, i un segon amb les versions instrumentals d’alguns dels temes del cd així com d’altres cançons instrumentals inèdites del francès.
En resum, un àlbum per a tots els gustos, que si bé no es presenta amb la gran quantitat de temes que portava “One Love” ens fa arribar cançons que no deixaran indiferent a ningú. Ara bé, tot i que trobem col·laboradors excel·lents, es troben a faltar veus habituals en els temes de Guetta com la de Fergie (veu dels The Black Eyed Peas) o Chris Willis.
Us deixo amb un dels meus temes preferits de l’àlbum, “Without You”, amb la col·laboració del cantant Usher, un tema no amb tant de ritme com als que ens té acostumats el DJ però que desprèn un sentiment que fins ara mancava en la majoria de les seves cançons.

2 comentaris:

  1. Quina llàstima que s'hagi esperat a treure un disc que hauria rutllat molt bé a la pista! (vull dir ara a l'estiu, amb tanta festa i tal). Veig que n'ets seguidora! :)

    ResponElimina
  2. És cert que hagués sigut un gran "bombazo" però va fer el mateix amb "One Love", el va treure a finals d'agost. Imagino que així li dura més ja que el pot aprofitar durant la gira del "nostre hivern". I si, en soc seguidora fidel! Ha aconseguit que m'agradi la música electrònica gràcies a aquesta combinació tan màgica que fa amb el hip-hop!

    ResponElimina