dimecres, 4 d’abril del 2012

El nou èxit de Guetta


El que és considerat el millor DJ del món, David Guetta, ens té acostumats a singles on combina a la perfecció totes les seves armes electròniques amb les veus dels millors cantants del moment. Per mostra, els seus últims singles. El darrer d’ells, “Turn me on” té la part vocal a càrrec de Nicki Minaj, a “Titanium” trobem a Sia com a cantant i així en tots els seus èxits.

Ara bé, amb el seu últim single, Guetta ha volgut sorprendre a tots els seus fans tornant als seus origens amb una cançó instrumental, sense vocalista, però que promet ser una de les cançons que més sonin aquest estiu. Es tracta de “The Alphabeat”, tema inclòs en el cd electrònic del seu últim àlbum. És una cançó que comença amb una senzilla melodia de piano però que a mida que avancen els segons, deriva en un ritme frenètic d’aquells que només Guetta sap controlar.

Totes aquestes sensacions, tots aquells sentiments que desperta “The Alphabeat” es poden veure a la perfecció al videoclip del single. A més, també hi apareix la dona del cantant, Cathy Guetta, i els nous vehicles elèctrics de Renault ja que Guetta i la seva dona protagonitzaran la campanya “Enchufa la energia positiva” patrocinada per la marca de cotxes. 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada