divendres, 29 d’abril del 2011

"Forever Young", una història plena d'emocions

Avui tinc el plaer de presentar-vos el videoclip que hem fet a la universitat com a pràctica de l'assignatura Tecnologia Audiovisual i d'Internet. La cançó escollida va ser "Forever Young" d'Alphaville, una cançó que parla sobre la necessitat de sentir-se sempre joves tot i l'avançada edat. A més, és una cançó que ja té uns anyets (1984) però tot i així, transmet un missatge tan actual com la vida mateixa.

No voliem crear una història convencional ni fer un videoclip massa comercial així que ens vam decantar per crear quelcom on es veiessin reflectides les nostres emocions, les nostres il·lusions, la sensació de ser "per sempre joves".

El primer pensament que ens va venir a la ment va ser gravar a la platja, per donar aquella sensació de melancolia i felicitat. Després, se'ns van acudir molts més llocs i vam gravar a un bosc, a un parc i pels carrers de la ciutat. A més, vam poder comptar amb la presència de dos persones grans que van dotar al videoclip d'una maduresa especial.

Sense cap mena de dubte, va ser una experiència excepcional de la qual vam poder gaudir tots els membres del grup.


Un cop vam iniciar el muntatge de la pràctica teníem ben clar el que volíem, transmetre la idea de que per molt grans que ens fem, sempre serem joves. La joventut és dins nostre, no a l'exterior.

Bé, i després de tota aquesta parrafada, aquí us el deixo i espero que en pugueu gaudir! També espero les vostres opinions! Qui l'ha vist diu que té un toc bucòlic, melancòlic i potser una mica hippy. Jo no sé que em passa amb aquest vídeo però cada cop que el miro m'agrada més així que...aquí el teniu!

Per acabar, vull aprofitar per donar les gràcies a totes les persones que directa o indirectament, han pres part en aquest videoclip ja que, sense ells no s'hauria pogut fer. I sobretot, agrair a aquest grup de persones fantàstiques, el Grup A1, tots els moments viscuts mentre gravàvem i muntàvem!

4 comentaris:

  1. Esta muy guay, Marta!
    Como te dije me gusta el detalle de la Super8!

    ResponElimina
  2. Jeje me alegro de que te guste Fran, si te fijas, se nota mi delirio por la fotografía...en el vídeo salgo con 3!!!! cámaras diferentes!

    ResponElimina
  3. Està molt bé el videoclip i hi ha un treball de montatge i edició brutal!! El toc sèpia per envellir les imatges està molt bé i el pla de les fotos caient i després com si se les emportés l'aigua... En fi, no pararia de donar elogis al videoclip, realment se'ls mereix.
    Molt bona feina!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies Lluisa! La veritat que vam intentar donar-li un toc antic per fer-lo més càlid!

    Moltes gràcies als dos pels comentaris!

    ResponElimina