dissabte, 23 d’abril del 2011

"Águila Roja La Película"

El passat dimecres es va estrenar a les sales de cinema d'arreu d'Espanya el film "Águila Roja La Película", basada en la sèrie homònima de Televisió Espanyola. El film, sense cap tipus de connexió amb la darrera temporada de la sèrie, narra les aventures d'Águila Roja en intentar salvar al rei d'Espanya d'una conspiració en contra seu. Tot això combinat amb les seves vivències personals i familiars que, aquest cop, no són poques. I és que Gónzalo de Montalbo (Águila Roja), personatge interpretat pel català David Janer, patirà com mai abans durant la pel·lícula, fins al punt que es planteja deixar de ser l'heroi que sempre ha sigut. Ara bé, val a dir que com sempre, la interpretació del català és espectacular i no deixa indiferent a ningú.

Així doncs, és una pel·lícula marcada pel drama i per l'acció. Com sempre, trobem escenes d'acció trepidants protagonitzades pel mateix heroi. A més, com ja estem acostumats a la sèrie, l'humor ve de la mà del personatge de Satur, interpretat per Javier Gutiérrez. Ara bé, aquest cop trobem un personatge afegit, el pare Mateo, interpretat per Antonio Molero, que dona un toc humorístic més a la pel·lícula. No obstant això, el seu personatge no té un protagonisme essencial al film si no que la seva finalitat és simplement humorística. Sens dubte però, veure a aquest duet d'artistes d'humor en acció recorda aquells temps en que els podiem veure junts a la sèrie de Telecinco "Los Serrano".

Una pel·lícula recomanable per a tots aquells seguidors de la sèrie. Però repeteixo, no espereu trobar connexió argumental amb la sèrie, simplement connexió estètica pel que fa al muntatge de les escenes i al caràcter dels personatges. I una última recomanació pels més sentimentals, porteu un paquet de mocadors de paper al damunt quan aneu a veure-la al cinema perquè a més d'humor i acció, la nostalgia i el drama estan assegurats!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada