diumenge, 20 de maig del 2012

La màgia de l'índia


Un grup de set jubilats, cada un per la seva banda, decideix anar a l'Índia per trobar un nou camí a les seves vides. Allà, coincideixen en un hotel on res és el que sembla. Portes que no funcionen, treballadors una mica estranys i un ambient al que no estan acostumats, faran que de bon principi vulguin abandonar el país.

Ara bé, la màgia d’orient no trigarà en captivar-los i cada un a la seva manera, trobarà el camí que desitja. Amb unes imatges i uns plans que recorden gratament a “Slumdog Millionaire”, “El éxotico Hotel Marigold” ens ensenya que mai és prou tard per trobar-nos a nosaltres mateixos. Mai és prou tard per trobar el nostre camí. De fet, molts diuen que quan vas un cop a l'Índia, en tornar, la teva vida canvia i aquest film, demostra que així és.

En conclusió, una pel·lícula totalment recomanable per passar una bona estona. Amb un toc d’humor, i unes imatges totalment fantàstiques, es converteix en un llargmetratge que més enllà de l’argument original, et transporta a la reflexió. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada